ZónaIngatlan.hu

 »  FŐOLDAL
 »  INGATLANOK
 »  IGÉNYFELVÉTEL
    Bedőlt hiteles autók
Hogyan juthatunk hozzá banki bedőlt ingatlanokhoz?

Bizonyára mindenki számára ismert, hogy sokan nem tudják fizetni a lakásuk törlesztő részletét, különösen a mostani gazdasági helyzetben. Valamint az sem titok, hogy a bankok ezeket az ingatlanokat megpróbálják eladni miután a hitelt igénylő nem tudta teljesíteni a havi fizetési követelményeket.

Az imént említett ingatlanok esetében nem ritka az, sőt, nagy százalékban fordul elő, hogy ezeket az ingatlanokat ár alatt próbálják a bankok eladni annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban tudják értékesíteni, mivel benne áll a pénzük. Előfordul, hogy az ingatlanok fél áron, de legalább 20-30-40%-al olcsóbban kerülnek eladásra a piaci árukhoz képest.

Abban az esetben, ha Ön szeretne ilyen ingatlant vásárolni, akkor töltse ki az  "IGÉNYFELVÉTEL" menüpont alatt található adatlapot és kattintson az elküld gombra. Amennyiben az Ön igényének megfelelő paraméterekkel rendelkező ingatlant kapunk egy banktól értékesítésre, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Valamint előfordulhat, hogy igényét továbbitjuk azon Ingatlanirodáknak, akikkel partnerségben vagyunk és fogják Önt keresni ajánlatokkal.

Mivel rengeteg érdeklődő van a bedőlt hiteles ingatlanokra, ezért a tájékoztatás az ingatlan megvásárlásával kapcsolatosan, vagyis azt, hogy miként lehet hozzájutni ilyen ingatlanokhoz, csak a már megfelelő ingatlan kiválasztás után áll módunkban kiadni. A mezők kitöltésével kérem ne tegyenek fel kérdéseket, mert nem tudunk a kérdésekre válaszolni. Kizárólag a lakás adataival kapcsolatban töltse ki azokat.

Legfontosabb tudnivalók:

Fontos tudni azt, hogy az ingatlanok megvásárlása nem az egyik napról a másikra történik. A ingatlan birtokbavétele több hetet vesz igénybe különböző dolgok miatt. Az ingatlanok többségét sajnos belülről nem lehet megtekinteni, csak fényképeket és értékbecslést tudunk mutatni az ingatlanokról, valamint az utcáról való megtekintés tudjuk biztosítani egy banki titoktartási nyilatkozat aláírását követően. Ami még nagyon fontos, hogy itt a jó lehetőség abban rejlik, hogy milliókkal vehetünk olcsóbban ingatlant, nincs időnk mélázgatni. Aki egyébként is nehezen talál jó ingatlant, annak ellenére, hogy megtekintette azokat, vagy szeret sokat gondolkozni, az itt nem biztos, hogy meg fogja találni a számára megfelelő ingatlant, vagy mire dönt az ingatlant már elvitte valaki más.

  Copyright © 2008   ZonaIngatlan.hu
eXTReMe Tracker